Over BoGarden

BoGarden is de specialist in buitengewone houten bijgebouwen van een tijdloze klasse die qua stijl, ontwerp en uitvoering perfect aansluiten bij uw woning en die de charme van uw tuin onderstrepen. Elke realisatie wordt van ontwerp tot de afwerking behartigd door de beste vaklui, gekend om hun passie voor perfectie. Het familiebedrijf, reeds de vierde generatie, staat bovendien garant voor een perfecte materiaalkeuze en een persoonlijke klantenservice. BoGarden helpt graag zoeken naar de beste oplossing om uw droom om te zetten in een uniek maatproject. Maatwerk met de juiste vormgeving. Oog voor detail. Dit zijn de belangrijkste slagzinnen uit onze bedrijfsfilosofie. Over elke lijn, elke vorm is nagedacht. Ook de materiaalkeuze en de afwerkingsgraad van de gebouwen is hierbij essentieel. Voor de materialen kiezen we duurzame houtsoorten die prachtig vergrijzen, mooie glaspartijen, de juiste profielen, ... En met een gevoel voor verfijning en liefde voor het vak werken onze schrijnwerkers uw gebouw tot in de puntjes af.

Pure materialen

Sterke knowhow

Persoonlijke aanpak

Hoe werken wij?

BoGarden helpt graag zoeken naar de beste oplossing om uw droom om te zetten in een uniek maatwerkproject. Bij BoGarden werken getalenteerde en gepassioneerde vaklui. We beschikken over een team dit gespecialiseerd is in moderne bijgebouwen, waar het vooral draait om de kracht van de eenvoud. Het andere team richt zich vooral op de landelijke bijgebouwen, gekenmerkt door de authenticiteit die ze uitstralen.

  • ‘Every house is a different story’. Elke woning , elke tuin verschilt. Vandaar dat we het zeer belangrijk vinden om persoonlijk contact te hebben om af te toetsen welke stijl uw voorkeur draagt, hoe uw tuin en woning georiënteerd zijn,…. . Het eerste gesprek kan op onze burelen te Stekene of in Knokke (enkel op afspraak). In het eerste gesprek luisteren we vooral naar uw wensen en ideeën.
  • Na dit kennismakingsgespek gaat ons intern ontwerpbureau brainstormen en volgt er, indien gewenst, een ontwerp in 3D, dat u een duidelijk beeld geeft van de integratie van uw bijgebouw en een gedetailleerde offerte.
  • Bij goedkeuring van de offerte worden de definitieve bouwplannen opgemaakt en wordt er (indien nodig) een stedebouwkundig dossier voor u samen gesteld.
  • Eenmaal u de bouwvergunning heeft, worden de laatste aanpassingen genoteerd en wordt alles naar ons atelier gestuurd waar uw gebouw met de meeste zorg vervaardigd wordt.
  • Daarna wordt uw gebouw zorgvuldig geplaatst door onze vakmensen, met oog voor detail.
  • Wil u 1 aanspreekpunt? Geen probleem, wij kunnen uw totaalproject van A-Z verzorgen en coördineren : Van funderingen, nutsvoorzieningen, vloeren tot de volledige binnenafwerking (plaatsen van keuken, badkamer, verlichting, ….). Een interieurarchitect staat voor u klaar voor de inrichting van uw bijgebouw.
  • Klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden, wanneer u dat bent. We streven naar een onberispelijke kwaliteit van uw bijgebouw. Zodat u enkel hoeft te genieten.